Om oss

Din personliga redovisningsbyrå i Borlänge

Karin Kling startade Kling Redovisning AB 2012 efter att tidigare arbetat som redovisningskonsult på två större byråer sedan 2002. Som auktoriserad redovisningskonsult sedan 2010 kände hon då att det var dags att fullfölja sina egna idéer. Hon ville bland annat fokusera på att bygga relationer till sina kunder samtidigt som hon också ville vara tidsmässigt flexibel för sin familj.

2014 hade Karins verksamhet vuxit så pass mycket att hon behövde förstärkning för att kunna möta efterfrågan. Hon hörde av sig till Jennie Sjöberg, en före detta kollega som just då funderade på att göra något nytt efter ett antal år på samma ställe. Jennie tackade ja och kunde, tack vare sin erfarenhet, med lätthet sätta sig in i jobbet. Två år senare, 2016, blev hon auktoriserad lönekonsult.

Tillsammans driver de idag sin verksamhet med stor passion och bred kunskap om att både starta och driva företag. Karins ärlighet och känsla för kundrelationer och Jennies tålmodighet och glädje gör dem till ett starkt team som ser till att lära känna sina kunder och deras behov. Kling Redovisning erbjuder anpassade lösningar för just dig och ditt företag, så att du ska få bästa stöd och trygghet för att du ska kunna fokusera på det som du är bäst på.